X-price

X-price är presentparadiset på söder i Helsingborg. Här hittar du alltid något nytt. X-price är lite svår att definiera som butik då de har allt möjligt. Du kan köpa allt ifrån tvättmedel till snygga inredningsdetaljer. Butiken har en bakgrund som lågprisbutik med allt möjligt skräp men har på senare tid expanderat i storlek och snyggat till upplägget avsevärt. X-price har dock fortfarande det som alltid gjort butiken attraktiv för oss och det är sistaminuten-presenter. När du ska på fest eller annan tillställning då du snabbt behöver någon kul pryl att ge bort så är X-price räddaren i nöden. Du hittar alltid roliga och annorlunda presenter på X-price.

Bortsett ifrån renodlade presenter så säljer de godis, tvättmedel, plastburkar, hund- och kattleksaker, fejkväxter och prydnadsljus i massor. Något som vi finner speciellt roligt med X-price är att det hela tiden kommer in nya och annorlunda saker. Nackdelen är kanske att de bara får in något du gillar en gång och sedan försvinner det. Detta gör dock shoppandet så mycket roligare. En sväng inom X-price ger alltid något nytt.

X-price hittar du i Söderpunkten, en galleria som ligger i söders centrum. Gallerian finner du på Södergatan 32 i Helsingborg. X-price var innan mycket mindre, det kändes i alla fall så, men har nu expanderat på bredden och tagit över lokalen som låg bredvid. Besök X-price för att stilla dina presentbehov.

Video och bilder ifrån X-price:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *