City Wok

City Wok är en trevlig liten lunchrestaurang som ligger centralt i Helsingborg. De serverar thai och kinamat i vanlig ordning. Priserna är relativt låga och maten är god. City Wok kanske ger dig déjà vu och vi kan då meddela att du förmodligen tänker på restaurangen vid samma namn i tv-serien South Park. Vi kan dock med säkerhet säga att detta inte är någon Shitty Wok utan en trevlig restaurang med god mat.

Om vi ska beskriva atmosfären och maten så tänker vi oss en kinesisk McDonald’s. Detta är inget negativt utan speglar bara restaurangen i sig, det är lite av en kinesisk snabbmatsrestaurang. De har alltid färska ingredienser och man får maten mycket snabbt. Priserna är också på McDonaldsnivå och alla har råd att beställa en smaskig röd curry med kyckling. Flera av rätterna är ganska starka och baserade på cocosmjölk men det finns även milda rätter för de med lite känsligare smaklökar och mage.

Inredningen är också likt en snabbmatsrestaurang med röda soffor och enkla stolar. City Wok har ofta hög ruljans vid lunchtid. Vi har inte de exakta priserna men du kan få dagens lunch med dricka för runt femtiolappen vilket är ibland det billigaste i Helsingborg. City Wok ligger mittemot Knutpunkten på Järnvägsgatan 27.

Video och bilder ifrån City Wok:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *